top of page
sibbarp 023.jpg

Andlig vägledning

Jag har ägnat mig åt meditation i olika former sedan 1999. I 16 år har jag arbetat som meditationsledare och andlig vägledare. Jag har haft grupper om 6 till 21 deltagare i mitt hem och på nätet under namnet Själaglad. Mina meditationsgrupper i hemmet har varit väldigt uppskattade. Jag har haft deltagare som funnits med mig i över tio år. Just nu ligger hemgrupperna vilande i mitt hjärta av praktiska skäl, men vill du meditera under min ledning finns det ändå möjlighet till det. 

Genom meditation med andlig vägledning hjälper jag dig att lära känna dig själv på djupet. Jag inbjuder till ett möte med Jesus så att du kan utveckla en personlig vänskap till Gud.

Just nu erbjuder jag "privatlektioner", dvs enskild meditation med andlig vägledning för dig som vill att jag kommer hem till dig. Detta gäller under dagtid och om du bor i Malmö med omnejd.

Andlig vägledning i ditt hem

Första möte 90 minuter: 1200 kr

3 tillfällen på 90 minuter: 3300 kr 

7 träffar på 90 minuter: 6600 kr

12 träffar på 90 minuter: 9900 kr

Hör av dig via mejl till marie.eklipanovska@gmail.com om du har frågor eller vill boka mig.

Han kallar dig vid namn

En vägledd meditation i en vacker miljö som bjuder in till ett vilsamt och innerligt möte med Jesus. Total längd: 10 min.

Stanna upp och andas

Jag berättar lite kort om mig och meditation och leder en övning där vi stannar upp och andas. Total längd: 20 min.

En fridlyst plats

Vägledd meditation på 20 minuter. Fridfulla andetag som tar dig hem till den fridlysta plats i dig där Jesus slagit sig ner.

Att andas medvetet

Lyssna till fem minuter med fokus på andningen. En övning jag funnit hos Wilfrid Stinissen i boken Kristen djupmeditation.

Andningsrytmens tre faser

Lyssna till fem minuter med fokus på andningen. En övning jag funnit hos Wilfrid Stinissen i boken Kristen djupmeditation.

Meditation.jpg
bottom of page