top of page
sibbarp 023.jpg

Själaglad meditation

Jag har ägnat mig åt meditation i olika former sedan 1999. I 16 år har jag arbetat som meditationsledare och haft grupper om 6 till 21 deltagare i mitt hem och på nätet under namnet Själaglad. Mina meditationsgrupper i hemmet är det mest uppskattade arbete jag utfört i mitt 55-åriga liv. Kanske för att de grupperna bjuder in till ett möte med Gud och det allra innersta i en människa. Just nu ligger hemgrupperna vilande i mitt hjärta av praktiska skäl. Men vill du meditera under min ledning finns det möjlighet till det.

Jag erbjuder vägledd meditation med naturen som grund. På bloggen kan du få ett smakprov på hur det är att meditera med mig i den miljön: https://www.marieeklipanovska.se/post/han-kallar-dig-vid-namn-vagledd-meditation

 

Vill du anlita mig som meditationsledare är du välkommen att höra av dig. Jag kan leda dig i enskild vägledd meditation med andlig vägledning i ditt hem. Jag kan leda små grupper om 4 till 6 personer som du själv samlar ihop i ditt hem. Jag kan komma ut till församlingar för att hålla grupper om 6 till 12 deltagare där.

 

Hör gärna av dig via mejl till marie.eklipanovska@gmail.com om du har frågor eller vill boka mig som meditationsledare.

Han kallar dig vid namn

En vägledd meditation i en vacker miljö som bjuder in till ett vilsamt och innerligt möte med Jesus. Total längd: 10 min.

Stanna upp och andas

Jag berättar lite kort om mig och meditation och leder en övning där vi stannar upp och andas. Total längd: 20 min.

En fridlyst plats

Vägledd meditation på 20 minuter. Fridfulla andetag som tar dig hem till den fridlysta plats i dig där Jesus slagit sig ner.

Att andas medvetet

Lyssna till fem minuter med fokus på andningen. En övning jag funnit hos Wilfrid Stinissen i boken Kristen djupmeditation.

Andningsrytmens tre faser

Lyssna till fem minuter med fokus på andningen. En övning jag funnit hos Wilfrid Stinissen i boken Kristen djupmeditation.

Meditation.jpg
bottom of page