top of page

En kvinnas kärlek - hjärtats röst

French Jazz Café heter Spotifylista jag lyssnar till just nu och artisen som sjunger har ett vackert namn, Chantal Chamberland.

Jag har äntligen lyckats färdigställa en e-bok där tekniken gjort allt för att sätta stopp för mig. Boken är både ett farväl och ett goddag, ett avslut och en ny början. Jag skrev den för hand med min reservoarpenna Mont Blanc no 12 för flera år sedan.

Vid denna tiden på året 2020 tog jag fram boken igen och jobbade på den en tid, innan den åter föll i glömska. Förra året lyfte jag på nytt upp den ur gömmorna och påbörjade arbetet med att göra en vacker bok utifrån min önskan om ett fint avslut på en era i mitt liv.

Jag har arbetat mycket med inlagan till denna bok och för en stund sedan lade jag till den allra sista detaljen, bokens ISBN-nummer. Nu är de slut så jag har beställt tio nya nummer för framtida böcker.Boken En Kvinnas kärlek av Marie Ek Lipanovska


Jag hade gärna sett denna bok i pappersformat för både ord och sidor är vackra. Den är enkel i sitt poetiska språk och som alltid skriver jag från en sårbar plats i mitt hjärta. Jag sände den till några förlag förra året, men endast ett av dem har hört av sig och de var inte intresserade av att ge ut den.

Till skillnad från alla mina andra böcker finns En kvinnas kärlek inte att ladda ner gratis på hemsidan. Jag vill gärna ge dig den som en gåva mot att du prenumererar på mitt nya månatliga nyhetsbrev. Det finns inte längre något skäl för mig att öppna mitt hjärta och visa min djupa sårbarhet för de som endast är nyfikna men egentligen inte intresserade av vem jag är och det arbete jag så villigt utför för att sprida Guds kärlek.


Vill du prenumerera på mina nyhetsbrev och få e-boken kan du mejla mig på marie.eklipanovska@gmail.com och skriva "ja tack till dina nyhetsbrev"i ämnesraden så sänder jag dig med glädje denna e-bok om en kvinnas kärlek för Gud och mannen.

Jag bygger upp en helt ny lista av prenumeranter så har du funnits med förut på en gammal lista behöver du anmäla dig igen. Vad jag erbjuder idag har förändrats så mycket de senaste åren att jag inte vill använda min gamla lista.


En kvinnas kärlek handlar om att bryta upp från mannen och ta farväl av hans bild av kvinnan. Det är en kvinnas historia om att föras bort av Herren Jesus Kristus och hem till en ursprunglig tillvaro. Det har tagit mig många år att släppa taget om både den kvinna jag var och den kärlek jag bar för mannen. Processen har varit lång och utdragen, för i det gamla fanns både sådant som var gott och sådant som var sjukt.


Jag sätter punkt med denna bok. Vilken historia Gud vill skriva om mig som kvinna bortom denna punkt vet jag ingenting om. Men jag vet att jag är älskad. Det är inte längre bara barnets upplevelse utan också den mogna kvinnans erfarenhet. Jag är älskad och jag älskar, så mycket vet jag om framtiden. Hur den kärleken vill ta sig uttryck får tiden utvisa. Jag känner mig öppen för det oväntade och okända.


Varsågod, en sida ur boken:


Boksida i En kvinnas kärlek av Marie Ek Lipanovska


Imorgon är det palmsöndag och då inleds stilla veckan. Nästa vecka firar vi påsk. Då möts död och liv. Vi får lägga av oss det gamla och iklä oss det nya livet som är Jesu kärlek för oss. Det ska bli fint. Jag släpper min bok idag för att göra plats för den kärleken och ta emot ännu mer av det friska liv som finns ihop med Gud.


Kram,


Marie Ek Lipanovska namn31 visningar

2 comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Obtuvo 5 de 5 estrellas.

Tak Marie🙏❤️

Me gusta
Contestando a

Kram till dig <3


Me gusta
bottom of page