top of page

Min väg som författare

Den första bok jag sammanställde och gav ut på egen hand var "fundra", mina krönikör om livet som hade varit publicerade i Malmötidningen under 2008. Det gav blodad tand och kort därefter sammanställde jag böckerna "För Guds skull" som var mina samtal med Gud och "tid att lyssna" där jag bevittnade och berättade om Jesus som hade klivit in i mitt liv. Jag publicerade dessa böcker 2012.Marie Ek Lipanovskas tolv böcker


Arbetet jag lade ner på att lära mig att göra inlagor till böcker och ge ut dem via Vulkan skulle komma att behövas kort därpå. Det hade jag aldrig kunnat räkna ut, men Gud visste vad som var på väg. Mellan 2013 och 2015 sammanställde jag tre fantastiska antologier under Heal My Voice Sweden och gav ut också dem via Vulkan.


Några år senare återvände jag till att skriva om min relation till Jesus igen. Men mer som en andlig dagbok. Nu hade jag även börjat teckna och 2018 bestämde jag mig för att ge ut "Ömhetsbevis" som bestod av 14 handskrivna texter och lika många illustrationer. Pengarna var slut, men inte min goda vilja, så med hjälp av min församlingen kunde jag trycka ett fåtal exemplar som små bokhäften och utöver det lärde jag mig att förvandla mina häften till e-böcker som jag kunde dela ut gratis via hemsidan.


Sedan dess har jag skrivit, sammanställt, publicerat och tryckt ytterligare fem bokhäften som alla vittnar om Guds kärlek för mig och hur jag valt att älska med den kärleken.


"En kvinnas kärlek" är den senaste i raden och den är både ett avslut och en ny början. Jag är inte längre samma kvinna som jag var när Jesus kom in i mitt liv för 16 år sedan. Hans kärlek har långsamt förvandlat mig inifrån och ut. Jag ser alltmer på mig själv med samma ögon som han ser mig med. Hans kärlek kan jag inte och vill jag inte leva utan. Den renar mig. Den läker mina sår. Den helar och upprättar mig. Den uppmuntrar mig till att välja sanningen också när den är svår. Den lyser upp i de mörka svåra stunderna. Den tröstar, hjälper och vägleder. Och den bär mig när jag behöver det.


Kram,


Marie Ek Lipanovskas logga

5 visningar

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page