top of page

M - nya loggan rymmer en berättelse

Jag har arbetat med en logotype och nu är den klar. Jag tänkte först behålla mitt gamla M och bygga vidare på det, men det var något som inte kändes rätt i magen. Det är väldigt vackert och liknar min handstil, men så insåg jag att det kom med en slutenhet. Det rör sig i cirklar. Det känns instängt.Den nya logotypen är en hel liten berättelse i sig. Bokstaven M är naturligtvis begynnelsebokstaven i mitt namn Marie. Men M berättar också vad Gud kallar mig för och hur han ser på vår relation.

Marie Ek Lipanovskas logotype med ett m, fjäder och en fågel på en gren

När jag valde det nya typsnittet tänkte jag inte på vad det hette, först i efterhand såg jag det. WindSong är dess namn. Kunde knappast vara mer passande. Guds ande nämns ibland som Guds vind och Anden lovsjunger alltid Gud.


Min logga berättar att det är Guds ande som gett mig ordets gåva och det är Anden som ger mig kraft att skriva om Gud. Det gyllene ljus, den visdom och den kärlek som eventuellt genomsyrar mig och mina texter kommer från honom.

Samme Gud är också den som gett mig gåvan att teckna. Jag är idag grenar på hans träd. Anden har slagit sig ned hos mig. Anden bor och lever numera i mig. Mina andliga frukter är ett resultat av Guds nåd. Ingenting förmår jag av mig själv. Det säger jag med ömhet, respekt och kärlek för mig själv, inte av självförakt.


M:et är inte längre slutet. Det kretsar inte kring sig själv. Det har en tydlig början och färdas i en riktning. Det finns höjder och dalgångar, men de planar ut. En frihet andas mitt nya M. En befrielse. En frälsning. En öppenhet. En längtan. Ett flöde. En tillit till Guds kärlek och nåd.Kram,


Marie Ek Lipanovskas logga med ett m, fjäder och en fågel på en gren
17 visningar

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page