top of page

VECKANS TAVLA - Guds trädgård

Nyligen öppnade sig ännu en plats i mitt inre meditativa landskap. Det som förut var en vanlig skog jag inte vistades så mycket i börjar kalla mig till sig och visar sig rymma något mer än bara träd. Jag kliver in i det som tidigare varit dolt för mig. Först kan det verka skrämmande, men om jag har modet att vara kvar i det okända kommer något eller någon att ge sig tillkänna.


Vem är jag, Gud? Vem är du, Gud? De frågorna går hand i hand hos mig. De öppnar mig för sanningen om oss båda. Blinda fläckar inom mig blir till upplysta platser. Varsamt vägleder Gud mig. Därför vilar jag allt djupare i mig själv och Gud.


Guds trädgård var en inre meditativ plats som öppnade sig för mig 2011 efter ett uppbrott från en partner. I två år gick jag dit för att bli älskad, tröstad och omsluten av Guds kärlek. Först därefter bjöd jag in mina meditationsgrupper till den välsignade platsen. I många år besökte deltagarna Guds trädgård i sitt inre och fann liksom jag både vila, kärlek och insikt om sig själv.


Tavlan Guds trädgård målade jag våren 2023. Den är Veckans tavla vilket innebär att den säljs till ett reducerat pris under en veckas tid. Jag erkänner villigt att jag verkligen älskar denna tavla. Både dess inre och yttre skönhet.

Min vän säger till mig:

Kom, min älskade, min vackra flicka, kom ut!

Vintern är över, regntiden är förbi.

Marken täcks av blommor, sångens tid är inne,

turturduvan hörs i vårt land.

Fikonträdet får kart, vinstocken går i doftande blom.

Kom, min älskade, min vackra flicka, kom ut!

Min duva bland bergets klyftor, i klipphyllans gömsle,

låt mig se dig, låt mig höra din röst!

Din röst är ljuv, din gestalt så skön.

(Höga visan 2:10-14)


GUDS TRÄDGÅRD

Kollektion: Liv

Akryl på canvas

80 x 60 x 4 centimeter

Art of the week pris: 6500 kr

Ordinarie pris: 7500 kr

Tavlan kan levereras gratis inom Malmö


Erbjudandet gäller 14 mars - 20 mars

Kontakta mig om du vill köpa tavlan: marie.eklipanovska@gmail.com


Kram,


Marie Ek Lipanovska namn

10 visningar

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Rated 5 out of 5 stars.

Så vakkert Marie🙏❤️

Like
Replying to

Tack snälla <3


Like
bottom of page